Bruntink

Na een langdurige samenwerking hebben wij besloten om zakelijk de handen ineen te slaan om onze bedrijven in de toekomst te fuseren. Samen hebben wij een schat aan ervaring op het gebied van Bos-, Tuin-, Park- en Golfbaanmachines en alsmede oplossingen.Velco is al 45 jaar met succes actief en Machinehandel Bruntink heeft de afgelopen 25 jaar een solide reputatie opgebouwd. Samenvoeging van onze bedrijven levert extra capaciteit en flexibiliteit op. Daarmee kunnen wij onze kernactiviteiten nog meer aandacht geven.

Met ons complete machine- en dienstenpakket vindt U in ons een volwaardige partner voor uw machinerieën:
 
Groentechniek
Reinigingstechniek
Infratechniek  

Wij als Bruntink zijn al meer dan 30 jaar met succes actief in de Tuin en Park branche. Met ons complete machine- en dienstenpakket vindt U in ons een volwaardige partner voor uw Honda machinerieën:

Het assortiment Honda Power Equipment bestaat uit verschillende machines voor zowel de particuliere gebruiker alsmede de professional zoals hoveniers en groenvoorzieners.

Voor iedereen die zich bezig houdt met het inrichten en onderhouden van groen, leveren wij Honda Power Equipment machines.

Enkele voordelen van HONDA machines:

- 4-taktmotor met Honda 4-takt technologie
- Schonere emissie
- minder geluid
- krachtige prestaties

Ons leveringsprogramma bestaat uit topmachines, waar u ook 'top' kwaliteit van kunt verwachten.

En zoals alle machines hebben ook deze service en onderhoud nodig. Onze geavanceerde slijpbanken voor kooimaaiers en cirkelmaaiers stellen ons in staat, om bij schade aan uw maaiunits snel te handelen en als een "klaar terwijl u wacht actie" de maaiunits te slijpen en juist af te stellen zodat u weer snel verder kunt met de werkzaamheden.

Met ons complete machine- en dienstenpakket vindt u in ons een volwaardige partner voor uw machinerieën:

Ons motto is "BETER KWALITEIT DAN SPIJT".

En met ons complete leveringspakket en diensten vint u in ons een volwaardige partner.

Wij verwelkomen u graag.

André Bruntink